De 5 bedste aktier, jeg køber i februar 2023

Jeg ved ikke med dig, men jeg er ved at komme mig efter januar-bluesen og besluttede i processen at se frem til februar i år. Hvis du er ny her, får jeg undersøgt, når jeg keder mig og i processen besluttede mig for de top 5 aktier, jeg køber i februar 02023.

Mine bedste valg

Først en lille ansvarsfraskrivelse. Jeg valgte disse aktier ved at lave min egen analyse, og jeg opfordrer dig til at gøre det samme. Intet af nedenstående er økonomisk rådgivning, det er simpelthen mine egne investeringsbeslutninger skrevet ud, som du kan lade dig inspirere af, hvis du ønsker det.

  1. Wix.com
  2. Okta Inc
  3. Autodesk Inc
  4. Twilio Inc
  5. Spelunk Inc

Du kan købe en af nedenstående aktier gennem Etoro.

Broker name  Type Review Rating Broker site
Etoro Investor & Trader Link 4.6 Visit broker

*eToro is a multi-asset investment platform. The value of your investments may go up or down. Your
capital is at risk.

1. Wix.com Ltd (Nasdaq: WIX):

Wix.com er en skybaseret platform, der gør det muligt for folk at oprette professionelle websteder, blogs og onlinebutikker. Med sin platform kan brugerne nemt oprette, administrere og promovere deres websteder. Wix.com tilbyder en bred vifte af tjenester såsom webstedshosting, domæneregistrering, e-handelsløsninger og mere.

Selskabets aktiekurs er faldet betydeligt i løbet af de sidste par kvartaler, da e-handel kæmper for at opretholde salget. Sidste kvartal ser ud til at stabilisere sig, og jeg er en positiv fyr, der mener, at vi snart kan se en stigning i det samlede marked, når det kommer til onlineforbrug.

Wix.com aktiekurs #1 af mine top 5 aktier at købe i februar 2023

2. Okta Inc (Nasdaq: OKTA):

Okta er en skybaseret platform, der leverer identitets- og adgangsstyringsløsninger til virksomheder. Virksomhedens løsninger giver virksomheder mulighed for nemt at administrere og sikre medarbejdernes adgang til virksomhedens applikationer og tjenester.

Oktas aktiekurs har været stærkt stigende det seneste år på grund af den stærke kundebase. Dens aktiekurs begyndte at falde i begyndelsen af 2022, men ser ud til at stabilisere sig i de sidste mange måneder. Da virksomheden forbliver solid, vil jeg købe flere aktier i februar.

Okta Inc aktiekurs #2 af mine top 5 aktier at købe i februar 2023

3. Autodesk Inc (NASDAQ: ADSK):

Autodesk er et softwarefirma, der leverer 3D-design-, ingeniør- og underholdningssoftware og -tjenester. Virksomhedens produkter anvendes i en bred vifte af industrier, herunder arkitektur, teknik, fremstilling og medier og underholdning.

Autodesks aktiekurs tog et alvorligt dyk i slutningen af 2021, da den var massivt overpris. Det har ikke været i stand til at bryde fri af sin nuværende volatilitet, men jeg tror, det kunne.

Autodesk Inc aktiekurs #3 af mine top 5 aktier at købe i februar 2023

4. Twilio Inc (NYSE: TWLO)

Twilio er en skybaseret kommunikationsplatform, der leverer API'er til virksomheder til at opbygge og administrere kommunikationskanaler som tale, tekst, video og messaging.

Twilios aktiekurs har tanket i de seneste måneder på grund af mindre efterspørgsel efter sine tjenester. Jeg tror dog, at det kan være tættere på dets bundprispunkt og mener, at det er dagsværdi på dette tidspunkt:

Twilio Inc aktiekurs #4 af mine top 5 aktier at købe i februar 2023

5. Splunk Inc (NASDAQ: SPLK):

Splunk er et softwarefirma, der leverer dataanalyse, maskinindlæring og operationelle intelligensløsninger til virksomheder.

Selskabets aktiekurs havde været i en stærk opadgående tendens på grund af stigende efterspørgsel efter sine produkter og tjenester. Derefter skete overprisen i teknologisektoren, og den er endnu ikke kommet sig over dette. Det er netop derfor, jeg tror, at det vil vise potentiale i fremtiden at holde aktien nu.

Splunk Inc aktiekurs #5 af mine top 5 aktier at købe i februar 2023
Broker name  Type Review Rating Broker site
Etoro Investor & Trader Link 4.6 Visit broker

*eToro is a multi-asset investment platform. The value of your investments may go up or down. Your
capital is at risk.

Best copy trading broker 2023
This is default text for notification bar