5 parasta osaketta, jotka ostan helmikuussa 2023

En tiedä sinusta, mutta olen toipumassa tammikuun bluesista ja päätin samalla katsoa eteenpäin tämän vuoden helmikuuhun. Jos olet uusi täällä, pääsen tutkimaan, kun olen kyllästynyt ja päätin samalla 5 parasta osaketta, jotka ostan helmikuussa 02023.

Parhaat valintani

Ensinnäkin pieni vastuuvapauslauseke. Valitsin nämä osakkeet tekemällä oman analyysini ja kannustan sinua tekemään samoin. Mikään alla olevista ei ole taloudellista neuvontaa, se on yksinkertaisesti omia sijoituspäätöksiäni, joista voit halutessasi ottaa inspiraatiota.

  1. Wix.com
  2. Okta Oy
  3. Autodesk Oy
  4. Twilio Oy
  5. Spelunk Oy

Voit ostaa minkä tahansa alla olevista osakkeista Etoron kautta.

Broker name TypeReviewRatingBroker site
EtoroInvestor & TraderLink4.6Visit broker

*eToro is a multi-asset investment platform. The value of your investments may go up or down. Your
capital is at risk.

1. Wix.com Ltd (Nasdaq: WIX):

Wix.com on pilvipohjainen alusta, jonka avulla ihmiset voivat luoda ammattimaisia verkkosivustoja, blogeja ja verkkokauppoja. Sen alustan avulla käyttäjät voivat luoda, hallita ja mainostaa verkkosivustojaan helposti. Wix.com tarjoaa laajan valikoiman palveluita, kuten verkkosivustojen isännöintiä, verkkotunnuksen rekisteröintiä, verkkokaupparatkaisuja ja paljon muuta.

Yhtiön osakekurssi on laskenut merkittävästi viime vuosineljännesten aikana, kun verkkokaupalla on vaikeuksia ylläpitää myyntiä. Viimeinen vuosineljännes näyttää vakiintuvan, ja olen positiivinen kaveri, joka uskoo, että saatamme nähdä kokonaismarkkinoiden kasvun verkkokulutuksen suhteen pian.

Wix.com osakekurssi #1 5 parhaasta osakkeestani ostettavaksi helmikuussa 2023

2. Okta Inc (Nasdaq: OKTA):

Okta on pilvipohjainen alusta, joka tarjoaa identiteetin- ja pääsynhallintaratkaisuja yrityksille. Yrityksen ratkaisujen avulla yritykset voivat helposti hallita ja suojata työntekijöiden pääsyä yrityksen sovelluksiin ja palveluihin.

Oktan osakekurssi on ollut vahvassa nousutrendissä viimeisen vuoden aikana vahvan asiakaskuntansa ansiosta. Sen osakekurssi alkoi laskea vuoden 2022 alussa, mutta näyttää vakiintuvan viime kuukausina. Koska yhtiö pysyy vakaana, ostan lisää osakkeita helmikuussa.

Okta Inc:n osakekurssi #2 5 parhaasta ostettavasta osakkeestani helmikuussa 2023

3. Autodesk Inc (NASDAQ: ADSK):

Autodesk on ohjelmistoyritys, joka tarjoaa 3D-suunnittelu-, suunnittelu- ja viihdeohjelmistoja ja -palveluita. Yhtiön tuotteita käytetään monilla eri toimialoilla, mukaan lukien arkkitehtuuri, suunnittelu, valmistus sekä media ja viihde.

Autodeskin osakekurssi sukelsi vakavasti loppuvuodesta 2021, koska se oli massiivisesti ylihinnoiteltu. Se ei ole pystynyt irtautumaan nykyisestä volatiliteetistaan, mutta uskon, että se voisi.

Autodesk Inc:n osakekurssi #3 5 parhaasta ostettavasta osakkeestani helmikuussa 2023

4. Twilio Oy (NYSE: TWLO)

Twilio on pilvipohjainen viestintäalusta, joka tarjoaa yrityksille sovellusliittymiä viestintäkanavien, kuten äänen, tekstin, videon ja viestinnän, rakentamiseen ja hallintaan.

Twilion osakekurssi on tankannut viime kuukausina, koska sen palveluiden kysyntä on vähentynyt. Uskon kuitenkin, että se voi olla lähempänä sen alinta hintapistettä ja uskon, että se on käypä arvo tässä vaiheessa:

Twilio Inc:n osakekurssi #4 5 parhaasta ostettavasta osakkeestani helmikuussa 2023

5. Splunk Inc (NASDAQ: SPLK):

Splunk on ohjelmistoyritys, joka tarjoaa data-analytiikkaa, koneoppimista ja operatiivisia älykkyysratkaisuja yrityksille.

Yhtiön osakekurssi oli ollut vahvassa nousutrendissä tuotteiden ja palveluiden kasvavan kysynnän vuoksi. Sitten ylihinnoittelu tapahtui teknologiasektorilla, eikä se ole vielä toipunut tästä. Juuri tästä syystä uskon, että osakkeen pitäminen nyt näyttää potentiaalia tulevaisuudessa.

Splunk Inc:n osakekurssi #5 5 parhaasta ostettavasta osakkeestani helmikuussa 2023
Broker name TypeReviewRatingBroker site
EtoroInvestor & TraderLink4.6Visit broker

*eToro is a multi-asset investment platform. The value of your investments may go up or down. Your
capital is at risk.

Best copy trading broker 2023
This is default text for notification bar