De 5 beste aksjene jeg kjøper i februar 2023

Jeg vet ikke om deg, men jeg er utvinne fra januar blues og i prosessen besluttet å se frem til februar i år. Hvis du er ny her, får jeg undersøke når jeg kjeder meg og i prosessen bestemte meg for de 5 beste aksjene jeg kjøper i februar 02023.

Min topp plukker

Først en liten ansvarsfraskrivelse. Jeg valgte disse aksjene ved å gjøre min egen analyse og jeg oppfordrer deg til å gjøre det samme. Ingen av de nedenfor er økonomisk rådgivning, det er bare mine egne investeringsbeslutninger skrevet ut for deg å ta inspirasjon fra hvis du ønsker det.

  1. Wix.com
  2. Okta Inc
  3. Autodesk Inc
  4. Twilio Inc
  5. Spelunk Inc

Du kan kjøpe noen av aksjene nedenfor gjennom Etoro.

Broker name TypeReviewRatingBroker site
EtoroInvestor & TraderLink4.6Visit broker

*eToro is a multi-asset investment platform. The value of your investments may go up or down. Your
capital is at risk.

1. Wix.com Ltd (Nasdaq: WIX):

Wix.com er en skybasert plattform som gjør det mulig for folk å lage profesjonelle nettsteder, blogger og nettbutikker. Med plattformen kan brukere enkelt opprette, administrere og markedsføre nettstedene sine. Wix.com tilbyr et bredt spekter av tjenester som webhotell, domeneregistrering, e-handelsløsninger og mer.

Selskapets aksjekurs har falt betydelig de siste kvartalene ettersom e-handel sliter med å opprettholde salget. Siste kvartal ser ut til å stabilisere seg, og jeg er en positiv fyr som tror vi kan se en økning i det totale markedet når det gjelder online forbruk snart.

Wix.com aksjekurs #1 av mine topp 5 aksjer å kjøpe i februar 2023

2. Okta Inc (Nasdaq: OKTA):

Okta er en skybasert plattform som tilbyr identitets- og tilgangsstyringsløsninger for bedrifter. Selskapets løsninger gjør det enkelt for bedrifter å administrere og sikre ansattes tilgang til bedriftens applikasjoner og tjenester.

Oktas aksjekurs har vært på en sterk oppgang det siste året på grunn av sin sterke kundebase. Aksjekursen begynte å falle tidlig i 2022, men ser ut til å stabilisere seg de siste månedene. Ettersom selskapet fortsatt er solid, vil jeg kjøpe flere aksjer i februar.

Okta Inc aksjekurs #2 av mine topp 5 aksjer å kjøpe i februar 2023

3. Autodesk Inc (NASDAQ: ADSK):

Autodesk er et programvareselskap som tilbyr 3D-design, engineering og underholdningsprogramvare og -tjenester. Selskapets produkter brukes i et bredt spekter av bransjer, inkludert arkitektur, engineering, produksjon og media og underholdning.

Autodesks aksjekurs tok et alvorlig dykk i slutten av 2021 da den ble massivt overpriset. Det har ikke vært i stand til å bryte fri fra sin nåværende volatilitet, men jeg tror det kunne.

Autodesk Inc aksjekurs #3 av mine topp 5 aksjer å kjøpe i februar 2023

4. Twilio Inc (NYSE: TWLO)

Twilio er en skybasert kommunikasjonsplattform som gir API-er for bedrifter å bygge og administrere kommunikasjonskanaler som tale, tekst, video og meldinger.

Twilios aksjekurs har vært tanking de siste månedene på grunn av mindre etterspørsel etter sine tjenester. Imidlertid tror jeg det kan være nærmere det bunnprispunktet og tror det er virkelig verdi på dette stadiet:

Twilio Inc aksjekurs #4 av mine topp 5 aksjer å kjøpe i februar 2023

5. Splunk Inc (NASDAQ: SPLK):

Splunk er et programvareselskap som tilbyr dataanalyse, maskinlæring og operasjonelle intelligensløsninger for bedrifter.

Selskapets aksjekurs hadde vært på en sterk oppadgående trend på grunn av økende etterspørsel etter sine produkter og tjenester. Så skjedde overprisingen i teknologisektoren, og den har ennå ikke kommet seg etter dette. Det er nettopp derfor jeg tror å holde aksjen nå vil vise potensial i fremtiden.

Splunk Inc aksjekurs #5 av mine topp 5 aksjer å kjøpe i februar 2023
Broker name TypeReviewRatingBroker site
EtoroInvestor & TraderLink4.6Visit broker

*eToro is a multi-asset investment platform. The value of your investments may go up or down. Your
capital is at risk.

Best copy trading broker 2023
This is default text for notification bar