De top 5 aandelen die ik koop in februari 2023

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben aan het herstellen van de januariblues en heb daarbij besloten om vooruit te kijken naar februari dit jaar. Als je hier nieuw bent, mag ik onderzoek doen als ik me verveel en in het proces heb besloten over de top 5 aandelen die ik in februari 02023 koop.

Mijn topkeuzes

Eerst een kleine disclaimer. Ik heb deze aandelen gekozen door mijn eigen analyse te doen en ik moedig u aan hetzelfde te doen. Geen van de onderstaande is financieel advies, het zijn gewoon mijn eigen beleggingsbeslissingen die voor u zijn uitgeschreven om inspiratie uit te halen als u dat wilt.

  1. Wix.com
  2. Okta Inc
  3. Autodesk Inc
  4. Twilio Inc
  5. Spelunk Inc

U kunt een van de onderstaande aandelen kopen via Etoro.

Broker name TypeReviewRatingBroker site
EtoroInvestor & TraderLink4.6Visit broker

*eToro is a multi-asset investment platform. The value of your investments may go up or down. Your
capital is at risk.

1. Wix.com Ltd (Nasdaq: WIX):

Wix.com is een cloudgebaseerd platform waarmee mensen professionele websites, blogs en online winkels kunnen maken. Met zijn platform kunnen gebruikers hun websites gemakkelijk maken, beheren en promoten. Wix.com biedt een breed scala aan diensten, zoals websitehosting, domeinregistratie, e-commerce-oplossingen en meer.

De aandelenkoers van het bedrijf is de afgelopen kwartalen aanzienlijk gedaald, omdat e-commerce moeite heeft om de omzet op peil te houden. Het afgelopen kwartaal lijkt te stabiliseren en ik ben een positieve man die gelooft dat we binnenkort een toename van de totale markt kunnen zien als het gaat om online consumptie.

Wix.com aandelenkoers #1 van mijn top 5 aandelen om te kopen in februari 2023

2. Okta Inc (Nasdaq: OKTA):

Okta is een cloudgebaseerd platform dat oplossingen voor identiteits- en toegangsbeheer biedt voor bedrijven. Met de oplossingen van het bedrijf kunnen bedrijven eenvoudig de toegang van werknemers tot bedrijfsapplicaties en -services beheren en beveiligen.

De aandelenkoers van Okta heeft het afgelopen jaar een sterke opwaartse trend doorgemaakt vanwege het sterke klantenbestand. De aandelenkoers begon begin 2022 te dalen, maar lijkt de laatste maanden te stabiliseren. Omdat het bedrijf solide blijft, zal ik in februari meer aandelen kopen.

Okta Inc aandelenkoers #2 van mijn top 5 aandelen om te kopen in februari 2023

3. Autodesk Inc (NASDAQ: ADSK):

Autodesk is een softwarebedrijf dat 3D-ontwerp-, engineering- en entertainmentsoftware en -services levert. De producten van het bedrijf worden gebruikt in een breed scala van industrieën, waaronder architectuur, engineering, productie en media en entertainment.

De aandelenkoers van Autodesk nam eind 2021 een serieuze duik omdat het enorm duur was. Het is niet in staat geweest om los te komen van zijn huidige volatiliteit, maar ik geloof dat het zou kunnen.

Autodesk Inc aandelenkoers # 3 van mijn top 5 aandelen om te kopen in februari 2023

4. Twilio Inc (NYSE: TWLO)

Twilio is een cloudgebaseerd communicatieplatform dat API's biedt voor bedrijven om communicatiekanalen zoals spraak, tekst, video en berichten te bouwen en te beheren.

De aandelenkoers van Twilio is de afgelopen maanden aan het kelderen door de mindere vraag naar zijn diensten. Ik geloof echter dat het dichter bij de bodemprijs kan liggen en geloof dat het in dit stadium de reële waarde is:

Twilio Inc aandelenkoers # 4 van mijn top 5 aandelen om te kopen in februari 2023

5. Splunk Inc (NASDAQ: SPLK):

Splunk is een softwarebedrijf dat data-analyse, machine learning en operationele intelligentie-oplossingen biedt voor bedrijven.

De aandelenkoers van het bedrijf bevond zich in een sterke opwaartse trend als gevolg van de toenemende vraag naar zijn producten en diensten. Toen gebeurde de te hoge prijzen in de techsector en daar moet het nog van herstellen. Dit is precies waarom ik geloof dat het nu aanhouden van het aandeel in de toekomst potentieel zal laten zien.

Splunk Inc aandelenkoers # 5 van mijn top 5 aandelen om te kopen in februari 2023
Broker name TypeReviewRatingBroker site
EtoroInvestor & TraderLink4.6Visit broker

*eToro is a multi-asset investment platform. The value of your investments may go up or down. Your
capital is at risk.

Best copy trading broker 2023
This is default text for notification bar