De 5 bästa aktierna jag köper i februari 2023

Jag vet inte hur det är med dig, men jag återhämtar mig från januaribluesen och bestämde mig samtidigt för att blicka framåt mot februari i år. Om du är ny här får jag undersöka när jag är uttråkad och i processen bestämde mig för de 5 bästa aktierna jag köper i februari 02023.

Mina bästa val

Först en liten ansvarsfriskrivning. Jag valde dessa aktier genom att göra min egen analys & jag uppmuntrar dig att göra detsamma. Inget av nedanstående är ekonomisk rådgivning, det är helt enkelt mina egna investeringsbeslut som skrivits ut för dig att ta inspiration från om du vill.

  1. Wix.com
  2. Okta Inc
  3. Autodesk Inc
  4. Twilio Inc
  5. Spelunk Inc

Du kan köpa någon av nedanstående aktier via Etoro.

Broker name TypeReviewRatingBroker site
EtoroInvestor & TraderLink4.6Visit broker

*eToro is a multi-asset investment platform. The value of your investments may go up or down. Your
capital is at risk.

1. Wix.com Ltd (Nasdaq: WIX):

Wix.com är en molnbaserad plattform som gör det möjligt för människor att skapa professionella webbplatser, bloggar och onlinebutiker. Med sin plattform kan användare enkelt skapa, hantera och marknadsföra sina webbplatser. Wix.com erbjuder ett brett utbud av tjänster som webbhotell, domänregistrering, e-handelslösningar och mer.

Företagets aktiekurs har sjunkit avsevärt under de senaste kvartalen när e-handeln kämpar för att upprätthålla försäljningen. Förra kvartalet verkar stabiliseras och jag är en positiv kille som tror att vi kan se en ökning på den totala marknaden när det gäller onlinekonsumtion snart.

Wix.com aktiekurs #1 av mina 5 bästa aktier att köpa i februari 2023

2. Okta Inc (Nasdaq: OKTA):

Okta är en molnbaserad plattform som tillhandahåller identitets- och åtkomsthanteringslösningar för företag. Företagets lösningar gör det möjligt för företag att enkelt hantera och säkra anställdas åtkomst till företagets applikationer och tjänster.

Oktas aktiekurs har haft en stark uppåtgående trend under det senaste året på grund av dess starka kundbas. Aktiekursen började sjunka i början av 2022 men verkar stabiliseras under de senaste månaderna. Eftersom bolaget är fortsatt stabilt kommer jag att köpa fler aktier i februari.

Okta Inc aktiekurs #2 av mina 5 bästa aktier att köpa i februari 2023

3. Autodesk Inc (NASDAQ: ADSK):

Autodesk är ett mjukvaruföretag som tillhandahåller programvara och tjänster för 3D-design, teknik och underhållning. Företagets produkter används inom ett brett spektrum av branscher, inklusive arkitektur, teknik, tillverkning och media och underhållning.

Autodesks aktiekurs tog ett allvarligt dyk i slutet av 2021 eftersom det var massivt för dyrt. Det har inte kunnat bryta sig loss från sin nuvarande volatilitet, men jag tror att det kan.

Autodesk Inc aktiekurs #3 av mina 5 bästa aktier att köpa i februari 2023

4. Twilio Inc (NYSE: TWLO)

Twilio är en molnbaserad kommunikationsplattform som tillhandahåller API:er för företag att skapa och hantera kommunikationskanaler som röst, text, video och meddelanden.

Twilios aktiekurs har sjunkit de senaste månaderna på grund av mindre efterfrågan på dess tjänster. Jag tror dock att det kan vara närmare den nedre prispunkten och tror att det är verkligt värde i detta skede:

Twilio Inc aktiekurs #4 av mina 5 bästa aktier att köpa i februari 2023

5. Splunk Inc (NASDAQ: SPLK):

Splunk är ett mjukvaruföretag som tillhandahåller dataanalys, maskininlärning och operativa intelligenslösningar för företag.

Företagets aktiekurs hade haft en stark uppåtgående trend på grund av ökad efterfrågan på dess produkter och tjänster. Sedan hände överprissättningen inom tekniksektorn och den har ännu inte återhämtat sig från detta. Det är just därför jag tror att innehavet av aktien nu kommer att visa potential i framtiden.

Splunk Inc aktiekurs #5 av mina 5 bästa aktier att köpa i februari 2023
Broker name TypeReviewRatingBroker site
EtoroInvestor & TraderLink4.6Visit broker

*eToro is a multi-asset investment platform. The value of your investments may go up or down. Your
capital is at risk.

Best copy trading broker 2023
This is default text for notification bar